Plaćanje-Dostava

DOSTAVA

Pakete dostavlja dostavljačka služba GLS Croatia.
Sve narudžbe ćemo poslati u roku od 1-5 radna dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikla. Ukoliko vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopće, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi tada možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili pričekati da naručeni proizvod postane dostupan.

Ukoliko se primatelj pošiljke ne nađe na adresi određenoj za uručenje pošiljke, dostavljač će primatelju na toj adresi ostaviti obavijest o neuspjeloj dostavi pošiljke u kojoj će pisati da je primatelj dužan kontaktirati Dostavljačku službu u roku od pet dana počevši od dana kada je obavijest ostavljena radi dogovora oko novog termina ili adrese uručenja pošiljke. Pružatelj usluge će vratit pošiljku pošiljatelju po proteku roka od 5 dana od dana kada je obavijest o neuspjelom uručenju ostavljena na znanje primatelju, ukoliko primatelj pošiljke u tom roku ne kontaktira dostavljačku službu radi dogovora oko novog termina dostave pošiljke ili ukoliko i drugi put dostavljač usluge ne uspije izvršiti uručenje pošiljke primatelju ili ukoliko primatelj pošiljke odbije preuzeti pošiljku.

DIVINUM zadržava pravo nadoknade troškova nastalih u procesu povrata koji nije opravdan; kada primatelj odbije primiti robu koju je naručio, kada je isporučena roba koja je i naručena te nema nikakva oštećenja, nedostataka ili neispravnosti.

Kontaktirajte nas za mogućnost dostave na otoke: Mljet, Dugi otok, Drvenik veli, Šolta, Ilovik, Ist, Kaprije, Koločep, Lastovo, Lopud, Molat, Olib, Silba, Premuda, Prvić, Rava, Sali, Sestrunj, Susak, Šipan, Unije, Veli iž, Zlarin, Žirje.
DIVINUM ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti Vaš kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije.

Dostava je besplatna za iznos narudžbe iznad 399 kn. Za iznos narudžbe manji od 399 kn cijena dostave je 29 kn (PDV uključen).

PLAĆANJE

Plaćanje naručenih proizvoda možete izvršiti na slijedeće načine:

Uplatom iznosa narudžbe na naš žiro-račun: internet bankarstvom/općom uplatnicom:
Marija Obućina (Ovlaštena osoba za zastupanje)
IBAN HR0823900011101104927
(Hrvatska poštanska banka d.d., Zagreb, Hrvatska)
Molimo pošaljite nam potvrdu svoje uplate na e-mail: divinumdarprirode@gmail.com

Zaštita osobnih podataka

DIVINUM obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici DIVINUM i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

DIVINUM poduzima tehničke i organizacijske mjere sigurnosti za zaštitu Vaših osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka ili izmjena te od neovlaštenog otkrivanja ili pristupa. Podaci o korisnicima dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Korisnik može pristupiti osobnim informacijama na našim Internetskim stranicama pomoću zaporke i e-mail adrese. Korisniku se preporučuje ne otkrivati zaporku trećim osobama. Korisnik je upoznat s činjenicom da niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Iako DIVINUM provodi zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s naše Internetske stranice, te nije odgovorna za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.