Opći uvjeti

U skladu s novom europskom regulativom, DIVINUM je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. —-Više informacija—

Korištenjem bilo kojeg dijela naših stranica automatski prihvaćate Uvjete poslovanja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane Vlasnika u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje lozinke i povremeno je mijenjati. Naše stranice možete koristiti isključivo za pretraživanje naših proizvoda, informiranja o proizvodima i kupovinu ponuđenih artikala. Upotreba stranica za druge svrhe bez pisanog odobrenja vlasnika je kažnjiva i podliježe zakonu o zaštiti autorskih prava Republike Hrvatske.

Internet stranica www.divinum.info nije zamjena za liječnički pregled niti ljekarničke konzultacije. Informacije na stranici ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze. Ukoliko posumnjate na određene simptome dogovorite liječnički pregled kod Vašeg liječnika. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata za samo liječenje, opravdanosti ili načina korištenja pojedinog preparata posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lijekove, prije izbora preparata za samo liječenje savjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

CIJENE

Sve cijene na našim internet stranicama su maloprodajne cijene izražene u hrvatskim kunama. U slučaju da se trenutna cijena razlikuje od cijene objavljene na internet stranicama, prije slanja odabranog proizvoda obavijestit ćemo Vas o promjeni.