HELIOS – Sterilno filtrirani hidrolat smilja

kn 80.00

Helios je hidrolat smilja bez dodataka alkohola i konzervansa dobiven parnom destilacijom cvijetova smilja. Koristi se u terapeutske svrhe, kožu trenutno hidratizira i osvježa. Pomaže zacjelivanju rana nakon operacijskih zahvata, tetoviranja i izvrstan je čistač cijelog organizma. Pomaže i kod alergijskih reakcija, smanjuje crvenilo i nadraženost kože. Helios hidrolat može se koristiti i oralno u slučaju poteškoća s jetrom, gingvitisa i bolesti zubnog mesa.

SKU: 3 Kategorija:

Opis

HELIOS SASTAV:

Smilje (Helichrysum italicum)

Prirodna izvorska voda (Aqua naturalis)

 

HELIOS DJELOVANJE:

Helios je hidrolat smilja bez dodataka alkohola i konzervansa dobiven parnom destilacijom cvijetova smilja, stabiliziran filtracijom. Koristi se u terapeutske svrhe, kožu trenutno hidratizira i osvježa. Pomaže zacjelivanju rana nakon operacijskih zahvata, piercinga, tetoviranja.. Izvrstan je čistać cijelog organizma, pomaže i kod alergijskih reakcija smanjuje crvenilo i nadraženost kože. Helios hidrolat može se koristiti i oralno kod problema jetre, gingvitisa i bolesti zubnog mesa.

 

NAČIN PRIMJENE:

Hidrolat se može nanositi na cijelo tijelo, njegov ugodni cvjetni miris trenutno razbuđuje.

Kod sportskih ozljeda našpricati hidrolat na kompresu i zaviti oštečeno podrućje.

Kod problema s gingvitisom , upalama zubnog mesa, bolesti jetre našpricati direktno u usta ili razrijediti s vodom i grkljati. Ako se želite riješiti tamnih kolutova ispod oćiju hidrolat se nanosi na vaticu koju je potrebno držati minimalno 10 minuta svakodnevno.

Kod njege suhe kose poprskati opranu kosu za sjaj i hidrataciju.

Koristi se i kao tonik za lice , prvi korak prije nanošenja ulja i kreme.

U SLUČAJU KONTAKTA S OČIMA GARANTIRAMO DA NEĆE IZAZVATI CRVENILO I NADRAŽAJ, NAPROTIV MOŽETE GA ŠRICATI DIREKTNO NA OČI KOD TRETIRANJA PODOČNJAKA!

*PAKIRANJE I CIJENA 100 ml. 80 KUNA

PAKET 3 PROIZVODA PO CIJENI OD 250 KUNA

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HELIOS – Sterilno filtrirani hidrolat smilja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Quick Navigation
×

Cart